tiistai 31. maaliskuuta 2015

Scoottisynttärit Vallilassa

Vallilan teollisuusalueen kätköistä Pälkäneentieltä löytyy Valli Indoor Park, skeittaajien ja scoottaajien oma halli. Aiemmin olemme päätyneet sinne lähinnä ostotarkoituksissa Finnscooterin kauppaan. Nyt meidät veti sinne synttärijuhlat. Ja voi, miten oiva paikka se onkaan viettää vauhdikkaiden lasten juhlia!


Scootti- ja skeittihalli on ymmärtääkseni varsin toimiva niin scootilla kuin skeittilaudallakin temppuja treenaville. Skeittaajille ja scoottaajille on omat vuoronsa, jotka näkyvät Facebookissa Valli Indoor Parkin sivulla. Synttäreille voi varata pelkän tilan tai tilan ja opettajan. Meidän kokemillamme synttäreillä opettajana oli taitava scoottaajapoika, joka johdatteli kaksikymmenpäistä lapsilaumaa varmoin ottein scoottauksen saloihin. 


Scoottihallin vieressä on Ääniwalli-konserttitila, jossa järjestetään muun muassa teknobileitä. Siellä synttärivieraille voi tarjota herkut, ja lisäksi salissa voi tanssia ja temmeltää. Scoottiteeman mukaisesti isolla kankaalla pyöritetään scoottausvideoita, joita katselemalla voi viritellä omaa temppuilufiilistä. 


Ääniwalli ja Valli Indoor Park ovat yhdessä mitä mainioin synttäripaikka menevälle lapsilaumalle, miksei myös vähän vanhemmille. Kaikilla on tilaa ja lupa touhuta riittävästi eivätkä naapurit valita metelistä. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti