sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Chjokon suklaabrunssi


Liisankadulla Krunikassa on pikkuruinen suklaapuoti-kahvila Chjoko. Myönnän, etten ollut kuullut koko paikasta ennen kuin sain lahjakortin suklaabrunssille.  Jo ulko-ovella on melkoisia houkutuksia.


Kahvilassa on vain muutama pöytä. Siksi suklaabrunssille kannattaa tehdä pöytävaraus. Buffet katetaan lauantaisin kolmesti: kello 10, 12 ja 14.


Buffet-pöytää ei voi sanoa erityisen runsaaksi. Myönnän, että odotin pöydän notkuvan herkkuja, mutta Chjokossa ei ole kyse määrästä vaan laadusta. Tuotteet ovat käsin tehtyjä, eivät bulkkituotantoa. Niitä kuuluukin maistella harkiten, ei tunkea suuhun tahdonvoimalla.Olisin toivonut 18 euron hintaan tarjolla olevan muutakin juotavaa kuin kahvia, teetä ja vettä. Vesi vesitti vähän suklaakokemusta. 


Lopuksi on kai vielä tunnustettava, että tämän verran söin - ja ihan vähän santsasin. Omia suosikkejani olivat nuo pikkuiset, jotka uhkaavat musertua suuren karhunvatukan alle. Seuralaiseni mieltyi keltaraidallisiin, viivakoodisuklaiksi nimeämiinsä. 

Chjokon brunssista jäi hyvä fiilis. Kaksi tuntia saa olla. Se on hyvä aika tavata ystävää. Suklaita on kiva maistella kaikessa rauhassa, mutta ainakin me molemmat säästyimme ähkyltä ja suklaaövereiltä. 


2 kommenttia:

  1. Voi hyvänen aika sentään, mikä paikka. Mun on ehkä parasta pysytellä tuolta poissa. Olen sellainen mättäjä, että saattaisi buffetista loppua tarjottavat. ;-D Kiitos vinkistä joka tapauksessa. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mene vain kokeilemaan. Kun suklaat ovat tuollaisia pieniä ja sieviä, ei niitä tule ahmittua kaksin käsin. Paras suklaan välttelijä en nimittäin ole minäkään ja pysyin kohtuudessa (mitä se kenellekin tarkoittaakaan).

      Poista